onsdag 2 juli 2008

Rödgrönblå är färgerna hos Landstinget Sörmland

Socialdemokraterna - Miljöpartiet - Folkpartiet. Det är ingen lätt uppgift de tagit på sig. Men förtroende kan nog partierna få och kanske även tilltro till de förslag som kommer. Varje stad behöver ett sjukhus det är nog en bra grund för det fortsatta arbetet.



Landstinget har en rätt svåröverskådlig organisation. Moderaternas vanliga lösning att sälja allt till en privat marknad sprack. Medborgarna har nog mer tillit till s-mp-fp.



Det är en rätt intressant politisk lösning som kanske kan uppstå i fler sammanhang. Det skall bli intressant att följa denna rödgrönblå gruppens arbete.



Moderaterna har nog spelat ut sin roll i Sverige p.g.a hanteringen av FRA-lagen. Kanske kan en s-mp-fp regering i Sverige återfå svenska folkets förtroende. Det är rätt spännande att se om det blir c eller fp som lämnar regeringsalliansen först. Socialdemokraterna och miljöpartiet sitter nog och väntar på ett telefonsamtal. Det kanske kommer att avlyssnas:)




Mer intressant om Nyköping och Sörmland Andra bloggar om: , , , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet,fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen