onsdag 21 maj 2008

Fler mediasidor på Nyköpingsbloggen

Nyköpingsbloggen utvecklas ständigt och fler och fler hittar hit för att snabbt få information om vad som händer i Nyköping.

Nu hittar du även Frotté Nyköping på Nyköpingsbloggen. Det kanske inte finns så dagsaktuella händelser hos Frotté men Gerts lista är läsvärd.

Först denna vecka på Gerts inne lista.
1. Felicia Junger och Erik Skoglund, NBS.
På boxningsgalan i Nyköping i helgen fick de Östsvenska Boxningsförbundets (ÖBF) pris för bästa dam respektive herrboxare. Två ungdomar i gott slag. En extra eloge till Johan och Jerry som organiserade boxningsgalan.



Längst mer på Gerts utelista.
3. Eva Andersson, Bygg- och Tekniknämndens ordförande.
Skulle ha hållit talet till våren på Valborgsmässoaftonen. Hon måste dock ha läst fel och trodde nog att hon skulle hålla borgarnas valtal. Att hon sedan pratade högt under manskören SN:s vårsånger gjorde ju inte det hela bättre.





Ytterligare en sida som Nyköpingsbloggen nu tar med är den kände lokale profilen och fotografen Peter Lindvalls nyhetssida. Händer det en olycka så är Lindvall ofta på plats. Men även mindre lokala händelser skildras som när specialskolorna för döva barn bjöd till en gästabudsfest vid Nyköpingshus.



Nyköpingsbloggen är nu även öppen för dig som skriver eller fotograferar om Nyköping.

Andra skriver intressant om Nyköping